rondleiding-met-nederlandse-gids-rome.jpg

rondleiding-met-nederlandse-gids-rome.jpg

IMG_2078.jpg

IMG_2078.jpg

DRJ_5403.jpg

DRJ_5403.jpg

DSC_0017.JPG

DSC_0017.JPG

op de fiets in Rome.JPG

op de fiets in Rome.JPG

DSC_0715.JPG

DSC_0715.JPG

200009.jpg

200009.jpg

1397727516196.jpg

1397727516196.jpg

RONDLEIDINGEN VAN ALLE BEZIENSWAARDIGHEDEN VAN ROME MET EEN NEDERLANDSE GIDS

FIETSEN IN ROME

FIETS DOORHEEN ROME EN ONTDEK ALLE HIGLIGHTS VAN DE STAD
 

Fietsen door Rome is een unieke en leuke manier om de stad in een kort tijdsbestek goed te leren kennen. Niet alleen krijgt u een goede indruk van wat de stad allemaal te bieden heeft aan bezienswaardigheden. Ook ziet u het andere Rome. Het Rome van de Romeinen zelf, de vele kleine steegjes en straatjes, auto vrije pleinen en de restaurantjes waar de Romeinen zelf gaan eten. Kortom, een fantastische manier om de stad te bezoeken. Alles onder begeleiding van een Nederlands sprekende gids die interessante informatie geeft bij de verschillende gebouwen en locaties.

 

Ook fietstours van het minder bekende Rome.
 

Tijdens de fietstour ziet u bijv.: Trevi Fontein Spaanse Plein en Spaanse trappen Via Margutta met zijn antiekwinkels en schilderateliers Piazza del Popolo - Via del Corso - Piazza Colonna Pantheon Piazza Navona - Campo dei Fiori - Piazza Farnese Tibereiland - Het Ghetto - Venetie plein Langsheen het Forum , Colosseum 

Fietstour van het ongekende Rome. Trastevere Testaccio Ghetto Thermen van caracalla Circus Maximus Aventijn

Bezoek aan de Spaanse Trappen, Trevi fontein, Colonna Plein, Kerk van de Heilige Ignatius van Loyola, Pantheon, Navona Plein met de vier stromenfontein van Bernini, de wijk van Campo di Fiori en Trastevere. Kortom de meest sfeervolle wijken. We wandelen langs de highlights in het historisch centrum.  Zij vertellen ons over de hoge en lage cultuur ten tijde van de Antieke tijd, Middeleeuwen, Renaissance en Barok.

 

CULINAIRE STADSWANDELINGEN EN AKTIVITEITEN IN ROME

Culinaire stadswandelingen en aktiviteiten in Rome.
 
- Avondwandelingen van de meest sfeervolle wijken, inclusief aperetief.
 

Bezoek onder leiding van een nederlandtalige gids , expert van de wijk Campo di Fiori, het joodse Ghetto en Trastevere. Kortom de meest sfeervolle wijken. Tijdens deze wandeling op een koeler moment van de dag ontdekt u alle aspecten van deze wijken zoals de ambachten, winkels, monumenten en restaurants. Aansluitend een aperitief op één van de pleintjes (inclusief). Raadgevingen voor de goede restaurants.

 

- Happen en Stappen in Rome.
 

Afspraak op het plein “ Campo di Fiori” aan het standbeeld van Giordano Bruno in het midden van het plein. Onze gids is herkenbaar aan bordje “HAPPEN EN STAPPEN” Happen en Stappen in Rome is een combinatie van wandelen en culinaire genieten in Rome. Drie verschillende restaurants, drie gangen en twee kleine wandelingen van ongeveer ongeveer 40 minuten met een nederlands sprekende stadsgids. Wij hebben voor u 3 karakteristieke restaurants uitgezocht. In het eerste restaurant krijgt u één heerlijk Romeins voorgerecht, waarna de rondleiding door de stad begint. Na de eerste wandeling bezoeken we het tweede restaurant voor het hoofdgerecht. In het derde en laatste restaurant kunt u onder het genot van een grand dessert gezellig napraten over wat u heeft gezien en gehoord.

 

- Kookschool in Rome: zelf pizza en pasta maken
 

Tijdens deze aktiviteit leert u 2 types pasta maken of pizza onder leiding van een italiaanse kok. Nadien lunch of diner op basis van uw kookkunst. ! Inclusief 3 gangen lunch/diner met drankjes.

ONTDEK MET ONS HET ANDERE ROME 

Rome is één van de meeste bezochte steden ter wereld, en dat is natuurlijk niet zo verwonderlijk. Bijna geen enkele andere stad heeft zoveel geschiedenis, cultuur en kunst te bieden.  Maar Rome is veel meer dan het Colosseum en het Forum Romanum, de Trevi Fontein en de Spaanse Trappen. Rondom het drukke centrum zijn de vele Romeinse buitenwijkjes, vol aangename verrassingen en verborgen hoekjes te verkennen met een Nederlands sprekende stadsgids of in groepsverband. Een wandeling door het Joodse Getto, of in de wijk Trastevere. Een bezoek brengen aan de op Art Decò geinspireerde wijk Coppedè. De prachtige kerk van de heilige Ignatius bezoeken met een meesterlijk in trompe-l’oeil geschilderd plafond of even binnen lopen in Palazzo Spada en je verbazen over de optische illusie van de Borromini galerij . Kortom: zwerven door de kleine straatjes, genieten van de sfeer en als je wilt, met een kopje koffie of een glas wijn op de leuke pleintjes zitten met je gezicht in het romeinse zonnetje.

© 2014 by LcIncoming

Proudly created with Wix.com

 

Gids Rome

rondleidingen in het nederlands is eigendom van:

LC Incoming

Via Foscolo 10 Sc A Int 19 

00185 ROMA

Contact Sms-WhatsApp: :+393312031383
email: gidsrome@gmail.com

 

 

 

 

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon